Arhive

15 HOTELURI FUNCȚIONEAZĂ PÂNĂ ACUM ÎN REGIM „ALL INCLUSIVE”

În acest an sunt aşteptaţi foarte mulţi turişti pe litoralul românesc. Reprezentanţii agenţiilor de turism sunt foarte încrezători când vine vorba de prezenţa turiştilor la malul mării. Totul stă pe seama investiţiilor masive din ultimii ani, estimate la peste un miliard de euro. Tarifele sunt şi ele accesibile.

Litoralul românesc este foarte ieftin în prima parte a lunii iunie datorită programului „Litoralul pentru toţi”, care se încheie pe 15 iunie
Potrivit unui cotidian, tariful cel mai mic porneşte de la 132 lei de persoană pentru un sejur de 5 nopţi la hotel Prahova din Neptun, în timp ce tariful cel mai mare ajunge la 3.000 lei de persoană pentru un sejur de 5 nopţi la hotel Vega, de cinci stele, din Mamaia. Cei care preferă regimul all inclusiv trebuie să știe că până acum 15 hoteluri s-au înscris în acest curent.

În Mamaia, au optat pentru acest regim: Phoenicia Holiday Resort, Best Western Savoy, Modern, Comandor, Amiral, Orfeu, Dorna, Complex Mercur Minerva, Victoria şi Majestic. În Neptun, turiştii pot alege ofertele all inclusive la Complex 2D, în Venus – la Palace şi Mezotermale, în Saturn – la hotel Saturn. În Vama Veche, hotel Laguna a optat pentru un astfel de regim.
Sursa-telegraf

Litoralul Pentru Toți este un program destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon. Stațiunile și plaja sunt mai libere, dar totuși încălzite de soare, și presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopți.