Arhive

„ZIUA PORȚILOR DESCHISE” SE VA DESFĂȘURA ÎN ACEEAȘI ZI CU CEA CARE COMEMOREAZĂ NAȘTEREA LUI CONSTANTIN BRÂNCUȘI

La Școala cu clasele I- VIII „Constantin Brâncuși” din Medgidia, vor avea loc, două evenimente odată. Este vorba despre ziua instituției de învățământ dar și „Ziua porților deschise”. Fiecare clasă în parte va desfășura activități diferite pentru ca momentul să fie marcat așa cum se cuvine.

Evenimentul va avea loc pe data de 19 februarie de la ora 9. „Ziua porților deschise” este organizată pentru părinții interesați să își înscrie copiii în clasele pregătitoare sau I, din cadrul unității școlare. Pentru micuți sunt disponibile 100 de locuri în cele patru clase de care dispune școala. Însă pentru cei de clasa I, mai sunt doar șapte locuri. Startul manifestării ce va avea loc joia viitoare, va fi dat de o depunere de coroane urmată de activitățile organizate de prichidei.

Organizatorii au pregătit momente cultural-artistice care se vor desfășura în clasele primare și un concurs la nivel gimnazial cu tema „Constantin Brâncuși”. Cum ziua are dublă semnificație părinții care se prezintă pentru a vizita unitatea de învățământ pot participa la toate manifestările. Din experiența anilor trecuți, managerul școlii spune că o astfel de zi îi ajută pe părinți să ia o decizie.

Toți cei prezenți la eveniment vor primi garantat zâmbetele curate și gingașe ale copiilor care vor preda ștafeta boboceilor în anul școlar viitor.