ZECI DE PRICHINDEI AU LANSAT LAMPIOANE ALĂTURI DE PĂRINŢII LOR

Ziua Intrenaţională a Păcii a fost marcată şi la Medgidia! Evenimentul organizat de grădinița Lucian Grigorescu i-a înveselit atât pe copii cât şi pe părinții. Activitatea a s-a desfăşurat în zona Pătrăţel a Stadionului municipal. Cu gânduri bune, curate şi zâmbete inocente prichindeii au lansat lampioane pe cerul liber. De asemenea au rostit mesaje de pace şi s-au bucurat de privelişte atât alături de familiile lor cât şi de educatori.

Cu ocazia zilei internaționale a Păcii sărbătorită în fiecare an pe data de 21 septembrie, conducerea grădiniței a dorit să marcheze evenimentul în cadrul proiectului „Curcubeul schimbării” .

Prichindeii însoțiți de familie și organizați de educatori s-au bucurat de ieșirea în aer liber, și de imaginea oferită de luminile viu colorate de pe cer.

Micuții au lansat lampioanele cu gânduri de pace. Şi potrivit obiceiului, și-au pus dorințe la eliberarea fiecărei lanterne venețiene.

Chicote și sunete de uimire se auzeau de pe platoul împânzit de copiii care alergau bucuroși. Chiar dacă la vârsta lor nu înțeleg foarte bine la ce anume se referă mesajele de pace, în mod sigur rugămințile din sufletele lor sincere și curate vor ajunge sus în cer la Dumnezeu la fel ca și luminile ridicate de ei.