Arhive

Weinfest Mediaș 2023 într-un nou format!

Organizatorii Weinfest Mediaș anuntă oficial că evenimentul continuă în Vechea Metropolă de vin a Transilvaniei într-un nou format!

“În calitate de organizatori, ne bucurăm că formatul nostru de succes creat cu multa trudǎ în anii anteriori a fost preluat. În consecință, gazda evenimentului nostru Turrepitz – paznicul cetății, vă anuntǎ cu mare entuziasm faptul ca evenimentul nostru se reinventeaza intr-un nou format păstrând baza de mare degustare, compus din 2 evenimente anuale “Weinfest Medias” 15-17 Septembrie 2023 si “Weinfest Medias” – Christmas Edition 15-28 Decembrie 2023

Weinest Medias vă așteaptă în clinchetul paharelor de vin oferit la degustare de cramele din spectrul național și internațional care își prezintă în acest an creațiile în curtea castelului din jurul turnului emblemă al orașului la mijlocul lui Septembrie! Evenimentul rămâne un eveniment de suflet al nostru, medieșenii care iubesc acest oras si doresc ca el sa evolueze din toate punctele de vedere, bazat pe principii solide, corect si transparent.

Vă aducem aminte că evenimentul Weinfest Mediaș se desfășoară ca parte a eforturilor de reconstrucție a Vechii Metropole de vin a Transilvaniei, sub auspiciile zâmbetului lui Dumnezeu din spatele lacrimilor cerului, așa cum s-a demonstrat la Proclamația de la Mediaș a Zilei Internaționale de Fetească regală! Vă promitem o experiență diferită în fiecare zi a evenimentului din luna Septembrie”, au transmis organizatorii evenimentului.

Accesul pentru degustare se poate achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-medias-weinfest-mediasch-2023-88242/

Vom reveni cu detalii!

Echipa asociatiilor organizatoare: Asociatia Locului Natal, FDGR Mediaș, Asociatia Culturala Pusteblume Medias, Asociatia pentru Reconstructia Vechii Metropole de vin a Transilvaniei.