WEEKEND PLIN DE EVENIMENTE PENTRU SPORTIVII CS MEDGIDIA

 

Sfârșitul de săptămână este încărcat de evenimente pentru sportivii CS Medgidia.

Fotbaliștii antrenați de Aurelian Despa dispută etapa a XIII-a a Ligii a III-a în compania formației SC Popești Leordeni. Meciul se va disputa la Baza Sportivă Electromagnetica din București, vineri, 16 noiembrie, de la ora 14:00

Tot vineri de la ora 18.30 este programat Derby-ul Județean la handbal. CS Medgidia întâlnește pe teren propriu HC Dobrogea Sud Constanta II. Meciul se joacă la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia. Partida contează pentru ETAPA a X-a a Campionatului Național de Handbal Masculin, Divizia A. Suporterii sunt așteptați să își susțină favoriții.

 

Vineri și sâmbătă, la Constanța, se desfășoară Turneul de volei dedicat categoriei SPERANȚE. Programul este următorul:

Vineri – 16 noiembrie (Sala Flămânda)
Ora 16:00 CS Laguna BPH Constanța – CS Top Volei 05 Constanța
Ora 17:30 CS Medgidia – AS Axiopolis Sport Cernavodă

Sâmbătă – 17 noiembrie (Sala Polivalentă Constanța)
Ora 9:00 CS Medgidia – CS Top Volei 05 Constanța
Ora 10:30 CS Laguna BPH Constanța – AS Axiopolis Sport Cernavodă
Ora 16:00 CS Laguna BPH Constanța – CS Medgidia
Ora 17:30 CS Top Volei 05 Constanța – AS Axiopolis Sport Cernavodă

 

Sâmbătă,  17 noiembrie, de la ora 9.00 va avea loc prima ediție a Memorialului Tache Moșescu la lupte. Probele de concurs sunt: lupte greco-romane (băieți și fete) și lupte libere (fete). Competiția se adresează sportivilor născuți în perioada 2003-2012. La eveniment și-au anunțat participarea: Danubius Tulcea, CSS Tulcea, CS Ovidiu, CSS Constanța, CS Ovidiu, Farul Constanța, CSS Medgidia, CS Medgidia.

 

Tot sâmbătă de la ora 13.00 se desfășoară etapa a VI-a a Campionatului Național de Volei Feminin Divizia A2, Seria Est. Fetele antrenate de Florin Voinea întâlnesc în deplasare echipa Top Volei 05 Constanța. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor din Constanța.
Le urăm succes tuturor sportivilor și antrenorilor!