LUPTE GRECO-ROMANE: MEMORIALUL TACHE MOȘESCU, EDIȚIA I, MEDGIDIA 2018

 

Clubul Sportiv Medgidia în colaborare cu Primaria Municipiului Medgidia au deosebita plăcere de a invita iubitorii sportului la prima ediție a Turneului de Lupte Greco-Romane organizat în memoria luptătorului/arbitru, vicecampion mondial de seniori și campion național, „TACHE MOȘESCU”, recunoscut drept întemeietorul luptelor la Medgidia.

 

Moștenirea lăsată de Tache Moșescu trebuie să rămână vie, iar tinerii de astăzi au obligația de a duce tradiția mai departe. Tocmai de aceea, Clubul Sportiv Medgidia organizează Memorialul “Tache Moșescu”.

 

Peste 150 de copii vor participa la turneul ce cuprinde doua secțiuni: lupte greco-romane (băieți și fete) și lupte libere (fete). Competiția se adresează sportivilor născuți în perioada 2003-2012. La eveniment și-au anunțat participarea sportivi de la șapte cluburi: Danubius Tulcea, CSS Tulcea, CS Ovidiu, CSS Constanța, Farul Constanța, CSS Medgidia și CS Medgidia.

 

Lotul CS Medgidia este pregătit de antrenorii Sorin Ștefan și Airedin Regep.

 

Toate persoanele interesate sunt așteptate, sâmbătă, 17.11.2018, ora 9:00, în Sala de Sport “Dan Spataru” din Medgidia. Ședința tehnică și cântărirea sportivilor se vor desfășura de la ora 8:30.