VREMEA CANICULARĂ FACE MIZERIA DIN ZONA PODULUI RUTIER INSUPORTABILĂ

La Medgidia reabilitarea podului rutier este proiectul aşteptat cu nerăbdare atât de şoferi cât şi de pietoni. Pe lângă gropi şi părţi metalice deteriorate o altă mare mare problemă este mizeria de pe scările de acces. Şi asta pentru că oameni certaţi cu bunele maniere își satisfac necesitățile fiziologice chiar pe treptele podului. Vremea caniculară face ca mirosul din zonă să fie insuportabil.

Vremea frumoasă scoate lumea la plimbare şi cei mai mulţi cetăţeni aleg să meargă pe jos. Din păcate însă nu mare le este mirarea oamenilor care circullă pe scările podului rutier din Medgidia. Pe lângă mirosul insuportabil aceştia au parte de o imagine dezolantă şi trebuie să facă slalom printre fecale.

Se spune că Podul rutier este emblema municipiului Medgidia. Dar ce se va întâmpla cu cei care nu respectă curățenia în această zonă?

După ani de zile în care podul s-a degradat ca urmare a intemperiilor dar și a traficului, edificiul va fi în sfârșit reabilitat! Potrivit administraţiei locale modernizarea se va face de la A la Z și va include tot ceea ce ține de pod: infrastructură, betoane, covor asfaltic, părți metalice și reţea de iluminat.