Arhive

VICTOR PONTA A CANDIDAT LA PREȘEDINŢIE PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI

Candidatul la președinție Victor Ponta vrea ca românii de pretutindeni să se unească. De asemenea dorește ca locuitorii ţării să se mândrească ca sunt cetăţeni români. Ponta spune că are o viziune de dezvoltare, cu obiective concrete de valorificare a marilor oportunităţi pe care le are România pe plan intern, regional şi european.

Prezidenţiabilul dorește o Românie cu un stat de drept ireversibil, cu instituții solide, cu vecini buni și granițe sigure. Mai mult de atât, vrea o Românie care își valorifică statutul de pol de creștere economică în regiune, o țară respectată în Uniunea Europeană, cu un stat social dezvoltat. Atuurile lui Victor Ponta față de ceilalți candidați sunt….

Candidatul luptă împotriva corupției și vrea o consolidare a instituțiilor, deoarece după cum spune și el, nimeni nu poate fi mai presus de lege.

Victor Ponta a creionat 10 obiective majore: Proiectul unui președinte util – care unește și construiește; Nimeni nu rămâne în urmă! – egalitate de șanse în societate; Dreptate până la capăt – Într-un stat în slujba cetățeanului- Justiție independentă, fără influențe politice; România, stat euro-atlantic puternic – bazat pe economie de top în regiune; Tinerii-viitorul României – investiția în tineri, în educație, în familie, în viitor – cea mai importantă investiție pe care o poate face un stat; O națiune sănătoasă – proiect fundamental al unui stat care are grijă de cetățenii săi;. Securitatea națională și siguranța cetățeanului – sunt obligații fundamentale ale statului român; România viitorului – construim România digitală, prin creșterea competitivității în zone de vârf; Mândri că suntem români-acasă și în lume – promovarea mândriei de a fi român trebuie să redevină un obiectiv al statului, dar și al societății civile; O societate echitabilă – în carea valoarea și munca sunt promovate.

Victor Ponta vrea să fie un alt model de președinte, fără conflicte, care își dorește ca toți cetățenii să participe și să colaboreze pentru dezvoltarea României.