Arhive

VEŞTI BUNE PENTRU ŞOMERI! EXISTĂ LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN TOATE DOMENIILE DE ACTIVITATE

Şomerii din toată ţara au motive de bucurie. Şi asta pentru că există locuri de muncă vacante în orice colţ al ţării. Acestea se adresează tinerilor, persoanelor în vârstă dar şi muncitorilor calificaţi sau necalificaţi. Reprezentanţii ANOFM spun că cei interesaţi trebuie doar să vrea cu adevărat să muncească!

Potrivit ultimelor date publicate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), la data de 5 august 2014 avea vacante 13.729 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă se înregistrau în Prahova și București. Pentru persoanele cu studii superioare erau disponibile 945 de locuri care vizau funcții ca: programator, inginer mecanic, referent, inginer nave, inginer de sistem software, specialist marketing, analist, medic specialist.
Pentru județul Constanța apăreau în document 504 locuri de muncă. Ce părere au oamenii despre acest număr comparativ cu numărul total de locuri de muncă din țară?

Pentru cetățenii cu studii medii, profesionale și lucrători necalificați întâlnim 12.784 locuri de muncă. Locurile vacante sunt pentru: confecționar-asamblor articole din textile, muncitor necalificat în industria confecțiilor, lucrător comercial, confectioner cablaje auto, sudor, șofer autocamion/mașină de mare tonaj.