VÂRSTA BIOLOGICĂ ESTE DE FOARTE MULTE ORI UN SUBIECT DELICAT

Atunci când sunt mici fetele au tendința să își adauge ani vârstei din buletin pentru a fi băgate în seamă de băieții mai mari. Să nu credeți că băieții procedează diferit, și numai pentru a fi băgați în seamă de către fete ci și pentru a intra în anumie cluburi.

Dar odată cu trecerea anilor situația se schimbă la 180 de grade. Doamnele declară o vârstă mai mică decât cea pe care o au iar domnii întineresc și ei ca prin minune. Ce explicații au psihologii pentru toate acestea?

Vârsta biologică este un subiect delicat mai ales pentru femei. Dar dacă la maturitate au tendința de a se întinerii când sunt adolescente nu ezită să își mai adauge niște ani, atunci când simt că este cazul.

Unul dintre cele mai grele „războaie” purtate de femei este cel împotriva vârstei. Orice efort este infim pe lânga bucuria de a arăta cu câțiva ani mai tânără. Dar să aflăm dacă și adulții uneori își mascheaz vârsta reală.

Viața este de neînțeles. Atunci când suntem mici ne dorim să avem o vârstă mai mare. Dar când ajungem la o anumită vârstă matură ne speriem și negăm anii pe care îi avem. Specialiștii ne recomandă să învățăm să ne bucurăm de fiecare an din viața noastră, pentru că fiecare este diferit în felul său!