Arhive

UNELE FEMEI NU IES DIN CASĂ, DECÂT DACĂ SUNT MACHIATE

În comparație cu bărbații femeile , petrec mai mult timp în fața oglinzii. Fie că probează diverse ținute sau se machiază cele mai multe persoane de sex feminin nu ies din casă fără a se asigura că arată bine. Însă când vine vorba despre machiaj, acestea recunosc că reprezintă prioritatea zilei.

Femeile se vor a fi cele mai frumoase.. Unele nu ies din casă decât dacă sunt machiate, astfel încât toate imperfecțiunile tenului să fie ascunse cu grijă. Am vorbit cu un specialist. Ne-a raspuns la întrebarea Este sănătos să ne aplicăm zilnic produse cosmetice pe ten?

Doamnele şi domnişoarele obișnuiesc să se machieze zilnic chiar dacă acest lucru nu este tocmai indicat. Mai mult, ele își împrospătează machiajul la câteva ore. Cu toate acestea există și persoane care nu se machiază în fiecare zi.

Statisticile arată că pentru cele mai multe doamne și domnișoare participarea la o întâlnire fără a avea machiajul aferent, este mai neplăcută decât un interviu pentru un job. Sondajul a mai scos la iveală faptul că femeile se trezesc cu minim jumătate de oră mai devreme decât bărbații, pentru a se pregăti. Specialiştii le transmit doamnelor și domnișoarelor că indiferent de alegerea pe care o fac este foarte important să nu uite că sunt frumoase, oricum!