Arhive

ELEVII LICEULUI TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” DIN MEDGIDIA ȘI-AU LUAT RĂMAS BUN DE LA PROFESORI

Sfârșit de an școlar pentru absolvenții Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia! Emoționați, elevii claselor a XII-a au participat la festivitatea de premiere! Emoțiile s-au văzut și pe chipurile dascălilor care în toți acești ani s-au străduit să creeze o familie în fiecare clasă!

Cu emoții în suflet și cu lacrimi în ochi, absolvenții Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia și-au luat rămas bun de la profesorii care i-au îndrumat în cei patru ani.

Nici despărțirea de colegi nu a fost una ușoară, însă liceeni își vor alina dorul cu amintirile pe care le vor purta întotdeauna în suflete.

Festivitatea de absolvire a coincis cu momentul în care diriginții, cu emoție în glas, au strigat pentru ultima oară catalogul. Elevii au răspuns prezent, năpustiți de sentimente de regret.

Cei prezenți la festivitate s-au mai destins cu ajutorul momentelor artistice atent pregătite.

În cei patru ani petrecuți în sânul liceului au fost întemeiate prietenii care vor dura toată viața. Și asta în ciuda faptului că fiecare dintre absolvenți își va croi un drum propriu. Niciunul nu va uita însă că o parte din adulții de mâine, a fost formată în liceu.