Arhive

UN SEMN DE CIRCULAȚIE MONTAT GREȘIT ÎNGREUNEAZĂ CIRCULAȚIA PE STRADA REPUBLICII

Ca la noi la nimeni! Asta spun şoferii care circulă pe strada Republicii din Medgidia. De câteva săptămâni aproape de intersecția cu strada Decebal un indicator rutier provoacă mari bătăi de cap conducătorilor auto. Așezat în mijlocul șoselei cu mesajul ,,drum blocat” acesta derutează conducătorii auto. De ce? Pentru că drumul este totuşi unul pe care se poate circula.

La Medgidia strada Republicii este una dintre cele mai aglomerate. De mai mulți ani s-a hotărât ca aceasta să fie cu sens unic tocmai pentru a se putea fluidiza traficul. Însă autorităţile au reușit să îngreuneze circulaţia mai mult prin montarea indicatorului rutier drum blocat. Şi asta chiar dacă strada este circulabilă.

Oamenii sunt derutați. În acel loc se efectuează lucrări ale unei societăți și astfel este o groapă. Însă metoda corectă de semnalizare era montarea unui indicator de ocolire.

Reprezentanții Poliției Rutiere informează șoferii că în acea zonă se lucrează.

După ce o echipa a televiziunii Alpha Media a filmat neregula sesizată de către cetăţeni autorităţile s-au grăbit să astupe cu o coală indicatorul de drum blocat şi să îngrădească zona cu nişte crengi de copac. Însă potrivit cetăţenilor municipiul Medgidia excelează la capitolul gropi şi lucrări nesemnalizate corespunzător sau indicatoare rutiere montate fără logică.