Arhive

TUDOR GHEORGHE REVINE LA CONSTANȚA

Tudor Gheorghe revine la Constanţa! Spectacolul este programat pe data de 26 aprilie, ora 19.00, pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”. Artistul va concerta alături de instrumentişti și are valențe spirituale, care constau într-o incursiune în folclorul românesc tradiţional. „Concertul „The Best of Taraf” va cuprinde o sinteză a celor mai frumoase melodii de muzică populară ale maestrului Tudor Gheorghe. Programul artistului va fi presărat și cu momente solistice realizate cu înaltă măiestrie de către membrii tarafului ce-l acompaniază pe marele artist român.

Despre spectacolul ”The best of Taraf”, Tudor Gheorghe spune: „Am fost apostrofat, uneori, cu pseudo eleganță intelectuală, că după ce am făcut spectacole cu orchestre simfonice și coruri academice n-ar trebui să mă cobor la un amărât de taraf, fie el și tradițional. Răspund pentru cei care mă înțeleg: Mă înalț, dragilor, alături de taraf! Lângă ei mă simt mângâiat de Guguianu și Brâncuși, lângă ei îi aud pe Enescu și Zamfir care-mi șoptesc cum trebuie să rămân. Să rămânem. Credeți-mă!”

Preţul unui bilet este de 80 de lei. Biletele pot fi achiziţionate de la agenţia TNOB, iar rezervările pot fi făcute la numărul 0241-481 460.