HCM CONSTANȚA SE VA ÎNTÂLNI CU CSM BUCUREȘTI ÎN PLAY-OFF-UL LIGII NAȚIONALE

După ce a încheiat sezonul regulat al Ligii Naționale de handbal masculin pe locul 4, la capătul unei lupte extrem de echilibrate, Handbal Club Municipal Constanța susține marți, de la ora 17.45, prima partidă din turul întâi al play-off-ului Ligii Naționale, Jucătorii de la malul mării vor întâlni ocupanta locului 5, CSM București. Constănțenii au avut doar două zile libere cu ocazia Sărbătorilor de Paște. Au revenit la antrenamente, iar luni au plecat spre Capitala României.

„Este primul joc din play-off și va fi dur, pentru că fiecare dintre cele două echipe și-a propus să meargă în semifinale. Nu cred că suntem favoriți, chiar dacă am câștigat ultimul duel direct din sezonul regulat, tot în deplasare, în urmă cu aproape trei săptămâni. Jucăm însă la București și lotul este mai restrâns decât la ultima partidă. Va fi un meci interesant, iar obiectivul nostru este să câștigăm pentru a face un pas important în vederea calificării în faza următoare.”, a explicat antrenorul principal al HCM-ului, Zvonko Sundovski.

Tehnicianul macedonean nu știe încă dacă-i va avea la dispoziție pe extrema dreaptă Laurențiu Toma și pe interul stânga Branislav Angelovski, ambii confruntându-se cu probleme medicale. În plus, interul dreapta Javier Humet și pivotul Mladen Rakcevic se resimt după ce s-au accidentat pe finalul partidei susținute săptămâna trecută, în fieful celor de la Dinamo București.