TRANZIŢIA LA SEZONUL RECE SE VA SIMŢI ŞI ÎN BUZUNARELE CONSTĂNȚENILOR, CARE AU ÎNCEPUT DEJA GOANA DUPĂ REINOIREA GARDEROBEI.

Gata cu ţinutele vaporoase de plajă! Dacă în ultima perioadă locuitorii oraşului de la malul mării au fost feriţi de capriciile vremii, iată că meteorologii anunţă că toamna îşi intră în drepturi. Tranziţia la sezonul rece se va simţi şi în buzunarele constănțenilor, care au început deja goana după reinoirea garderobei. Cu ce buget trebuie să porniți prin magazine și care sunt tendințele vestimentare de toamnă-iarnă, aflați în materialul următor.

Schimbarea filei din calendar a dat startul cumpărăturilor pentru sezonul de toamnă-iarnă, iar magazinele s-au aprovizionat deja după noile tendințe. Cele mai căutate articole vestimentare sunt cele casual.

În medie, prețul unei bluze pleacă de la 50 de lei, iar în cazul unui compleu ajunge chiar și la 200 de lei. Pentru timpul liber, rochiile elegante rămîn în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor, iar costumele la patru ace reprezintă alegerea cea mai potrivită pentru domni.

În funcție de croiala aleasă și mai ales de materialele folosite, aici prețurile pornesc de la 150 și pot ajunge chiar și la 1 000 de lei.

Sezonul acesta se pune accent și pe accesorii, iar colierele supradimensionante se află pe rafturile tuturor magazinelor. Nu lipsesc nici gențile în aceeași tendință, dar nici eșarfele. O ținută completă pentru birou poate ajunge la 1000 de lei, iar în cazul toaletelor pentru ocazii speciale, prețurile pornesc de la 1000 la cîteva mii de lei.