Arhive

Trafic parțial blocat pe strada Farului din mun. Constanța!

Ca urmare a complexității lucrărilor pentru remedierea avariei de pe strada Farului, din municipiul Constanța, care nu pot fi efectuate din cauza presiunii mari a apei pe conductă, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 10 martie 2020, în intervalul orar 10.15 – 14.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Salcâmilor și parțial cei de pe strada Farului.

Traficul auto rămâne în continuare blocat în acest interval orar, pe tronsonul delimitat de străzile B.P. Hașdeu și Salcâmilor.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona este împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze abonaților afectați de lipsa apei potabile, precum și participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”

––––––––––––––––––––––––

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Farului, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de străzile B.P. Hașdeu și Salcâmilor, astăzi – 10 martie 2020, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”

Biroul de presă RAJA