Arhive

TOT MAI MULȚI CETĂȚENI ALEG SĂ ÎȘI REZERVE LOCURI DE PARCARE CE NU LE APARȚIN

Mașini multe, locuri de parcare puține. Un motiv suficient pentru unii cetățeni să își rezerve locuri de parcare ce nu le aparțin, dar care se află aproape de locuințele lor. Aşa se face că șoferii care vor să parcheze pe aceste locuri, găsesc fel de fel de restricții sau obstacole neașteptate. Situația se întâlnește şi în toate cartierele de blocuri din Medgidia.

Cartierul VS-uri. Aici oamenii consideră că este normal să îşi rezerve locurile de parcare pentru că le curăţă şi le îngrijesc. Fiecare și-a trecut numărul mașinii pe gard. Așa cu siguranță nimeni nu va îndrăzni să parcheze în locul lor.

Indiferent dacă şi-au scris numerele de la maşină pe gard sau au pus un bolovan pe locul de parcare, şoferii trebuie să ştie că aceste metode sunt ilegale. Asta îi informează autoritățile locale.

În Medgidia numărul autoturismelor a crescut semnificativ în ultimii ani. Cu toate că autoritățile locale au amenajat mai multe parcări, pentru cetățeni varianta amenajării personale este mai avantajoasă. De ce? pentru că este gratis!