Arhive

TOMIS CONSTANȚA vs. ARCADA GALAȚI 3-2

Club Volei Municipal Tomis Constanța a câștigat prima partidă susținută în ediția 2014-2015 a competiției, la Sala Sporturilor din Constanța. Meciul cu Arcada Galați, contând ca manșă tur a sferturilor de finală, le-a revenit gazdelor cu scorul de 3-2 după două ore de joc. Nu se știe deocamdată când va avea loc manșa retur, a cărei dată de disputare, 18 februarie, se suprapune cu returul din play-off-ul Ligii Campionilor!

Jocul cu Arcada a fost primul din 2015 pentru campioni, care își continuă seria neîntreruptă de victorii reușită de la startul sezonului! Succesul s-a conturat destul de greu, pentru că gălățenii au oferit o replică foarte bună, dar și pentru că evoluția constănțenilor a fost una sub așteptări. Martin Stoev a dorit să utilizeze perechea de extreme din Liga Campionilor, Janic – Petkov, astfel că al treilea jucător român din sextetul de start a fost coordonatorul Stoian.

„Ca și în meciul din campionat, echipa din Galați s-a apărat foarte bine, acesta a fost un plus pentru ei. La noi a fost vorba de atitudine, cred că am fost puțin încă în vacanță. Trebuie să rectificăm urgent aspectul acesta, pentru că a început noul sezon și trebuie să fim concentrați sută la sută. Asta pentru că ne așteaptă un retur greu, cu foarte multe meciuri, în campionat, în Cupa României și în Liga Campionilor. Va fi un program infernal, trebuie să conștientizăm asta și să ne punem cât mai serios pe treabă” – Andrei Laza (jucător CVM Tomis).

Martin Stoev – antrenor principal CVM Tomis
„La capitolul dorință de victorie nu am stat foarte bine, nu am fost prea agresivi, am așteptat mai mult erorile adversarului pentru a face puncte decât să finalizăm noi fazele. Este posibil să avem probleme la retur, însă depinde numai de noi. Rămâne de văzut și când va fi recuperat acest meci retur, pentru că pe 18 februarie noi jucăm în play-off-ul Ligii Campionilor.” – Martin Stoev (antrenor principal CVM Tomis).