Arhive

TINERII CARE SE ANTRENEAZĂ ÎN SALA SPORTURILOR „IFTIMIE ILISEI” DIN MEDGIDIA, TREMURĂ

Sportivii care se pregătesc în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia au de îndurat frigul. Temperaturile resimțite în incinta clădirii sunt extrem de scăzute atât pentru antrenamente cât şi pentru competiţii. Încălzirea dinaintea meciurilor nu este de ajuns pentru a se putea juca în condiții optime, însă atât sportivii cât și antrenorii trebuie să se conformeze situației.

Iarna și-a intrat în drepturi în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”. Chiar dacă termperaturile de afară nu coboară sub valoarea de 3-4 grade Celsius în timpul zilei, în locul în care copii se pregătesc intens zi de zi se resimt temperaturi destul de scăzute.

Şi totuşi se pare că cei care vor trebui să ne reprezinte pe viitor în compețiile cele mai importante din județ și nu numai vor beneficia curând de căldură

Din Complexul Sportiv „Iftimie Ilisei”, singura anexa în care are acces publicul larg din localitate, a ramas Sala Sporturilor care a fost reabilitată în anul 2006. Renovarea a constat în montarea unei centrale termice, calorifere, schimbarea parchetului și a tabelei de marcaj. Sportivii speră ca autorităţile locale să furizeze toată iarna energie termică pentru ca ei să îşi desfăşoare activităţile în condiţii normale.