COPIII DIN TINDA BISERICII AU OFERIT CADOURI PRICHINDEILOR DE LA GRADINIȚĂ

Cu emoție și bucurie ne gândim la sărbătorile care se apropie. Dar pentru că ziua de Crăciun este așteptată cu mare nerăbdare de copii, micuții din cadrul proiectului ,,În Tinda Bisericii” din Medgidia s-au gândit să ofere cadouri copiilor la care moșul nu poate să ajungă. Astfel fiecare elev a pregătit câte un dar pentru câte un copil. Acţiunea a vizat prichindeii din cadrul grădiniței numărul 8.

Micuții s-au mobilizat și au pregătit câte un mic cadou pentru copiii nevoiași. Fiecare a dorit să ofere un moment de bucurie.

Îmbrăcați în straie de sărbătoare micuții din cadrul grădiniței așteptau nerăbdători. Și pentru că nu puteau fi întâmpinați decât cu cântece și voie bună, invitaţii au avut parte şi de un moment artistic.

În așteptarea celei mai mari sărbători creștine, sufletele oamenilor se îmbracă în haine de sărbătoare. Cum altfel decât prin bunătate, iertare, iubire si milostenie. Asta le-a spus și părintele Gheorghe Zgură copiilor.

Gestul copiilor din cadrul proiectului În tinda Bisericii este un exemplu de milostenie. Credincioşii îşi pot câştiga astfel un loc în împărăţia lui Dumnezeu.