Tineri reținuți pentru săvârșirea infracțunii de lovire sau alte violențe

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 22 febraurie a.c., pe fondul unui conflict spontan, cei doi ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, un tânăr, de 17 ani, în timp ce se afla pe bulevardul I. C. Brătianu din muncipiul Constanța.

În urma efectuării a două percheziții domiciliare pe raza municipiului, polițiștii de investigații criminale au identificat și ridicat obiecte cu valoare probatorie, persoanele în cauză fiind reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă

Reținut de polițiști după ce ar fi furat din 10 locuințe

Urmare a cercetărilor în 11 dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și distrugere, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă au reținut un bărbat, de 22 ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 29 noiembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, acesta ar fi pătruns în locuințele a 10 persoane, din localitatea Satu Nou, de unde ar fi sustras 3 telefoane mobile, bunuri de uz casnic și articole vestimentare, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu total de 10.300 de lei, acesta fiind recuperat în proporție de 70%.

Totodată, bărbatul în cauză este cercetat pentru distrugere, faptă comisă la data de 12.12.2020, când acesta ar fi distrus o ușă aparținând unei societăți comerciale din localitatea Satu Nou.

În urma probatoriului administrat în cauze, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tineri reținuți după ce ar fi comis 5 furturi din locuințe

Urmare a cercetărilor în mai multe dosare penale care vizează săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat 2 tineri, de 18, respectiv 25 de ani, și un minor, de 14 ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021, cei trei ar fi sustras bunuri din incinta a cinci locuințe de pe raza comunelor Oltina și Băneasa din județul Constanța.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele minorului a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Bărbat cercetat pentru braconaj piscicol

La data de 25 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, aflându-se în desfășurarea unei acțiuni organizate de Serviciul de Ordine Publică pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol pe lacul Siutghiol, au identificat un bărbat, de 60 de ani, care ar fi deținut într-o ambarcațiune, parcată la malul lacului, un prostovol, precum și 8 kilograme de pește din specia caras.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial, conform OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Infracțiune la regimul rutier, constatată de polițiști

La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Frasinului din satul Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.