Arhive

ANGAJAȚII RAJA ACȚIONEAZĂ ÎN MAI MULTE ZONE DIN MEDGIDIA

A început anul în forță. Este vorba despre societatea Raja, care acționează în mai multe zone din Medgidia pentru a oferi servicii de calitate abonaților. Nici de sărbători, angajații nu au avut liniște. Au existat solicitări pentru mai multe locații din oraș. Însă toate problemele au fost rezolvate în timp util și nu s-au înregistrat incidente majore. Dispeceratul societății Raja a fost foarte solicitat în ultima perioadă. Și asta din cauza temperaturilor foarte scăzute. Cele mai multe apeluri au anunțat probleme legate de îngheț și avarii la conductele de apă.

Remedierea avarilor, dar și întreținerea continuă a instalațiilor de apă presupune muncă multă, dar și timp. Însă cu toate greutățile pe care le întâmpină societatea, reprezentanții acesteia asigură abonații că au parte de servicii de calitate.

Compania de apă RAJA SA va încheia în acest an o parte din proiectele demarate. Până acum s-a realizat o conductă magistrală de alimentare cu apă potabilă pe o lungime de peste 20 km, care leagă sursele subterane ale municipiului Medgidia de orașul Cernavodă. Lucrările executate fac parte din POS Mediu, iar contractul de lucrări poartă titulatura “Stație de pompare nouă, extindere aducțiune, rețea canalizare și bazin nou de egalizare, localitatea Cernavodă – județul Constanța”. Proiectul are o valoare de 24,6 milioane lei.