Arhive

TAXE MAI MARI PENTRU GRĂDINI

Municipiul Medgidia are mai multe zone în care sunt amenajate grădini. Și dacă până de curând cetățenii plăteau o sumă modică, de anul acesta taxa s-a mărit. Astfel potrivit unei hotărâri de consiliu beneficiarii vor plăti la DGDPP în funcție de suprafața pe care o dețin.

Mai mulți cetățeni din Medgidia au ales să se gospodărească singuri. Astfel că au închiriat câte un loc pentru grădină unde plantează an de an, toate cele necesare unei familiei. Însă în 2015 oamenii au avut parte de o surpriză neplăcută. Vor plăti taxe mai mari pentru gădini.

Vrând, nevrând beneficiarii au început să plătească taxa. Unii o achită și nu spun nimic, chiar dacă nu sunt lămuriți, iar alții au întreabat ce s-a schimbat însă spun că nu au primit niciun răspuns.

Cetățenii sunt revoltați și spun că angajații D.G.D.P.P trebuie să informeze oamenii cu privire la toate modificările care intervin.

Cei mai mulți oameni sunt conștiincioși și își fac datoria față de administrația locală. Încă de la începutul anului s-au prezentat la ghișee pentru a-și achita dările… Cu toate aceste ei spun că doresc să fie informați despre modificările care apar și mai ales așteaptă un comportament adecvat din partea funcționarului public care este dator să răspundă și să lămurească cetățeanul.