CHRISTIAN GIGI CHIRU A FĂCUT UN PAS ÎN SPATE

Senatorul PNL Christian Gigi Chiru a decis să se autosuspende temporar din toate funcţiile deţinute în partid. Co-preşedintele PNL Constanţa a făcut anunțul pe o rețea de socializare. Chiru spune că va continua să lupte activ și consecvent pentru orașul de la malul mării.

Christian Gigi CHIRU, senator PNL: “Am decis să mă suspend temporar din toate funcţiile deţinute în PNL, pentru că nu doresc ca situaţia mea juridică actuală să afecteze activitatea și imaginea organizaţiei în care am investit muncă şi suflet.”

Asta a declarat senatorul liberal. Acesta a continuat mesajul cu asigurări că va continua lupta pentru Constanța și va fi activ și consecvent. Chiru vrea să își continue mandatul de senator și spune că va apăra interesele constănțenilor în Parlamentul României.

Gheorghe Dragomir, co-președinte al organizației județene PNL Constanța a salutat gestul colegului său de partid. Acesta spune că este așteaptată o nouă nominalizare pentru funcția ocupată până acum de Christian Gigi Chiru.

Decizia lui Christian Gigi Chiru vine ca urmare a faptului că a fost condamnat cu suspendare într-un dosar de mită electorală. Sentinţa instanţei nu este definitivă, iar senatorul anunță că va reveni după ce își clarifică problemele juridice.
foto: observator.ro