STRADA ALEXANDRU CEL BUN DIN MEDGIDIA A DEVENIT UN PERICOL PENTRU CETĂŢENI

Pline de gropi și neasfaltate de ani buni. Vorbim despre imaginea mai multor străzi din Medgidia. Un exemplu este strada Alexandru cel Bun din Medgidia. Pietonii sau şoferii, cei care locuiesc sau care tranzitează zona trebuie să facă un adevărat slalom printre gropi. Oamenii spun că în ciuda faptului că au semnalat, în repetate rânduri, starea extrem de degradată a drumului, autorităţile nu au fost vreodată preocupate să o reabiliteze cu adevărat.

Oamenii spun că strada nu a mai fost asfaltată de aproximativ 30 de ani. Afirmația lor este susținută de craterele care s-au format în decursul anilor. Cu toate acestea zilnic mai mulți cetățeni sunt nevoiți să circule pe această stradă. Mai ales că aici este și o grădiniță.

Deşi situaţia persistă de ani de zile autorităţile nu au fost preocupate să o reabiliteze cu adevărat. Nu o dată localnicii din zonă s-au văzut nevoiţi să ajute şoferii care şi-au stricat maşinile pe drum. Însă oamenii așteaptă ca promisiunile făcute în campaniile electorale să fie duse la bun sfârșit.

Potrivit declarațiilor făcute de către autorități strada va fi reabilitată în baza programului de asfaltare din 2015.

Așadar, locuitorii Medgidiei, trebuie să se înarmeze cu răbdare atunci când circulă pe strada Alexandru cel Bun. Sau mai bine să evite pe cât posibil drumul…