SE DISTRIBUIE ULTIMELE BILETE DE TRATAMENT PENTRU ANUL 2014 OFERITE DE CASA DE PENSII

Pensionarii cu diverse probleme de sănătate se pot reface la băi, cu bilete de tratament prin Casa de Pensii, în baza unei recomandări medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al CJP Constanţa, Kristina Mutiș, este ultima strigare. Cei care nu reuşesc să plece în staţiuni în prima parte a acestei luni o pot face pe 28 și 29 noiembrie – când este stabilită data de plecare a celei de-a doua serii, ultima pe anul 2014.

CJP Constanţa oferă, pentru prima serie din noiembrie, 441 de bilete la tratament. Biletele sunt puse deja în vânzare. Purtătorul de cuvânt al instituţiei a mai anunțat că pot solicita bilete și cei care nu au depus cerere până în momentul de față.

,,Plecările în staţiuni se vor face în zilele de 14 şi 15 noiembrie, iar pensionarii mai au timp să achite contravaloarea biletului săptămâna aceasta”, a afirmat Kristina Mutiş purtător de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii Constanţa

Staţiunile aflate pe lista destinaţiilor pentru tratament sunt: Herculane, Covasna, Felix, Geoagiu, Moneasa, Pucioasa, 1 Mai și Slănic Prahova. Pentru bolile reumatismale, specialiștii recomandă stațiunile Geoagiu, Moneasa, Pucioasa și Herculane, iar pentru bolile respiratorii, indicat ar fi să mergeți la Slănic Prahova sau Herculane. Tot la Herculane, dar și la stațiunea Felix se pot ameliora afecțiunile ginecologice. De asemenea, stațiunea Covasna se recomandă în tratarea bolilor cardio-vasculare.