Acasă Stiri Administratie SOCIETATEA APOLLO ECOTERM EFECTUEAZĂ LUCRĂRILE DE AMENAJARE A PARCULUI DIN ZONA INTIM

SOCIETATEA APOLLO ECOTERM EFECTUEAZĂ LUCRĂRILE DE AMENAJARE A PARCULUI DIN ZONA INTIM

18
0

Parcul Karllo din Medgidia își schimbă imaginea de la o zi la alta. După ce la începutul anului toți locuitorii erau uimiți când au văzut că au apărut grătarele, la interval de câteva luni imaginea este una demnă de un parc modern. Lămpi de iluminat, bănci noi, măsuțe, alei asfaltate și în curând un peisaj floral demn de imaginea unui municipiu. Însă toate aceste merite sunt ale celor de la societatea Apollo Ecoterm care lucrează zi de zi pentru a finaliza la timp această lucrare.

Imaginea din trecut a acestui spațiu este una cunoscută de către locuitorii Medgidiei. Dacă în urmă cu ceva timp mulți cetățeni evitau să treacă prin această zonă din cauza aspectului unui loc părăsit, de acum ea va fi una preferată de către mulți oameni. În aceste zile angajații de la Apollo lucrează la amenajarea spațiului verde unde vor planta și florile de sezon.

Spațiile verzi din Medgidia au un nou aspect datorită investițiilor care s-au făcut în ultimii ani. În sprijinul autorităților locale societatea Apollo Ecoterm a desfășurat mai multe lucrări de amenajare. Este și cazul parcului Karllo care se dorește a fi unul modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.