Năvodari: Se începe distribuirea tichetelor sociale de Crăciun 2020

În conformitate cu prevederile legale privind măsurile de prevenție privind infectarea cu virusul SARS-CoV-2, distribuirea tichetelor sociale oferite cu ocazia sărbătorii de Crăciun se face anul acesta prin Poșta Română, cu recomandare de primire.

Astfel, în perioada 7-15 decembrie 2020, aproximativ 2.500 de persoane care au depus cereri vor primi tichete sociale cu ocazia Crăciunului. În funcție de categoria socială din care fac parte, beneficiarii vor primi între patru și șase tichete/persoană, în valoare de 10 lei/tichet.

Reamintim faptul că beneficiarii acestor tichete sociale sunt pensionari cu venituri de până la 1.450 lei/lună, persoane fără niciun venit cu vârsta de peste 60 ani, persoanele încadrate într-un grad de handicap grav sau accentuat, beneficiarii de venit minim garantat, precum și beneficiarii de alocație de susținere a familiei, transmit cei din Primăria Năvodari.

Beneficiarii sunt rugați să ia legătura cu factorii poștali arondați zonei de domiciliu pentru a intra în posesia plicului, mai ales în situația în care nu au fost găsiți la adresă.