Arhive

SIMONA HALEP ȘI-A ANUȚAT PARTICIPAREA LA MAI MULTE TURNEE DE MARE CLASĂ

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii în tenisul feminin, se află în vacanță după un sezon foarte bun, dar sportiva din Constanța va reveni pe teren din primele zile ale anului 2015.
Ea va participa în turneul internațional de la Shenzen, în China, unde va mai fi prezentă doar o singură altă jucătoare din top 10: Petra Kvitova (locul 4 WTA). În rest, celelalte sportive de elită, precum Serena Williams, Maria Sharapova sau Ana Ivanovic, preferă să nu călătoarească în Asia, pentru a nu resimți diferența de fus orar la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Competiția de la Melbourne va începe pe 19 ianuarie, în vreme ce turneul de la Shenzen are loc în perioada 29 decembrie – 4 ianuarie. Halep nu a jucat anul trecut la Shenzen.
În același timp cu turneul de la Shenzen este organizat turneul de la Brisbane, în Australia, unde și-au anunțat prezența mai multe jucătoare de top, cap de listă fiind liderul mondial Serena Williams, care a și câștigat titlul anul trecut, după finala cuVictoria Azarenka.

După competiția din China, Simona Halep se va deplasa la Sydney, în Australia (5-10 ianuarie), acolo unde a debutat slab în sezonul 2014, pierzând în primul tur cu Madison Keys . Pentru Halep începe o muncă titanică în noul an competițional, deoarece ea trebuie să apere puncte importante obținute în 2014 la turnee de prim-plan, precum cele de la Doha, Indian Wells, Madrid, Roland Garros sau Wimbledon.