Arhive

CAII PUTERE S-AU DEZLĂNŢUIT ÎN PARCAREA UNUI CENTRU COMERCIAL DIN CONSTANŢA

Adrenalină şi sute de cai putere! De asta au avut parte turiştii şi constănţenii prezenţi in weekend in parcarea unui centru comercial din Constanţa. Competiţia de drifturi a adunat la linia de start a Campionatului European de Drfituri concurenţi din mai multe ţări.

Campionatul European de Drift, in doua divizii: King of Europe Street Legal si Queen of Europe s-a organizat pentru prima data in Romania. Cei mai talentati şoferi din Europa au participat la acest eveniment. Cu toţii au sperat să câştige în faţa in fata celor mai cunoscuti piloti de drift din ţara noastră.

Queen of Europe Drift Series este singura competitie de drift destinata exclusiv sexului frumos, din Europa. A fost inaugurata in 2013 şi a atras atentia unui numar considerabil de fani la nivel global. Campioana din 2013, Danielle Murphy din Irlanda , și-a mentinut titlul la Constanta. Aceasta a participat la volanul unui Nissan Silvia S14 de 450 de cai putere.

Vicecampioana din 2013, Karolina Pilarczyk, din Polonia, a oferit publicului constantean un spectacol de neuitat!

King of Europe Street Legal este o divizie creata special in cadrul King of Europe pentru pilotii care se sustin in mare parte din fonduri proprii. In primul sezon competitional, pilotii din Bulgaria au dominat in mod clar competitia, cu Alexander Yazov care a devenit primul campion Street Legal. Acesta şi-a devansat adversarii la volanul unui BMW E30 de 400 de cai putere.

Urmatorul tur al competitiei va avea loc in Budapesta.