Acasă Stiri Social SE OPREȘTE APA ÎN CONSTANȚA, NĂVODARI, LUMINA ȘI OVIDIU

SE OPREȘTE APA ÎN CONSTANȚA, NĂVODARI, LUMINA ȘI OVIDIU

21
0

SC RAJA SA informează consumatorii că, miercuri, 11 iunie, în intervalul 00.00-24.00, furnizarea apei potabile va fi oprită. Motivul întreruperii anunţate este executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă nou montată la sistemul centralizat de distribuţie, lucrări executate în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu.
Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din:

-partea de vest a localităţii Lumina, străzile: Tulcei, 22 Decembrie, Câmpului, Brotăcei, Sirenei, Sabinelor, Pelican, Lebedei, Crizantemei, Crinului, Brânduşelor, George Enescu, Morii;
-partea de este a localităţii Năvodari, străzile: Liniştei, Eternităţii, Apusului, Macului, Lanului, Recoltei şi Prelungirea Recoltei;
-localitatea Corbu şi unităţile militare din zonă;
-Cartierul Tineretului din localitatea Ovidiu;
-agenţii economici din zona Variantei Ovidiu;
-B-dul Aurel Vlaicu – zona Real.

De asemenea, pe perioada executării lucrărilor de racordare la noua conductă, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonaţi, prin conducta de siguranţă de 600 mm. Astfel, mai mulţi abonaţii din mai multe zone vor avea apă potabilă cu presiuni scăzute :

– zonele Peninsulă şi Industrială Năvodari;
– partea de est a localităţii Lumina;
– restul oraşului Năvodari;
– zona Industrială Midia.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare reţele Năvodari”, în valoare de 7,12 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinaţare de 2,04 milioane lei. În cadrul acestui proiect, magistrala ce pleacă de la staţia de pompare Palas către zona Năvodari, a fost înlocuită în zona bulevardului Aurel Vlaicu, pe acest tronson conducta având o vechime de peste 55 ani. Consumatorii afectaţi de această oprire sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.