Arhive

SCANDAL CU FOCURI DE ARMA ÎN LOCALITATEA VALUL LUI TRAIAN. BĂTĂUȘII AU AJUNS DUPĂ GRATII

La data de 1 iunie a.c., la ora 16.09, poliţiştii Postului de Poliţie Valul lui  Traian au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în localitatea se află în desfăşurare un conflict spontan.
Cu ocazia deplasării la faţa locului au fost identificate şapte persoane şi patru autoturisme, ce prezentau distrugeri.
Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, grupul de persoane, în timp ce se afla la domiciliul său a avut o discuţie cu un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din aceeaşi localitate, în urma căreia s-a produs un conflict spontan.
În sprijinul bărbatului de 35 de ani au venit alţi 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, toţi din localitate, având asupra loc corpuri contondente cu ajutorul cărora ar fi provocat distrugeri celor 4 autovehicule şi ar fi agresat 3 persoane dintre cele şapte menţionate mai sus.
În urma cercetărilor, a fost identificat şi un tub de pistol, folosit de către persoanele bănuite că ar fi agresat grupul format din cele 7 persoane, în timpul altercaţiei.
La data de 5 iunie, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Constanţa au reţinut, pe bază de ordonanţă, 2 bărbaţi din cei 5, în vârstă de 35 de ani şi 32 de ani, bănuiţi că ar fi provocat distrugeri autovehiculelor şi că ar fi agresat 3 persoane.
Cei 2 bărbaţi sunt cercetaţi în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, ameninţare, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi uz de armă.
Persoanele în cauză au fost prezentate Instanţei de Judecată, instanţă ce a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

 

sursă: Observator de Constanta