Arhive

ȘCOALA „SPIRU HARET” DIN MEDGIDIA LA CEAS ANIVERSAR

Școala gimnazială „Spiru Haret” din Medgidia a sărbătorit 10 de ani de la momentul în care a primit numele matematicianului! Actuali, foști elevi, dar și cadre didactice au realizat activități cultural artistice pentru a marca și 164 de ani de la nașterea celui care a fost matematicianul, astronomul și politicianul Spiru Haret.

Cei care îşi desfăşoară activitatea în carul școlii au organizat diverse activități în care s-au implicați atât elevii din ciclul primar, cât și cei din ciclul gimnazial. Cu toții au prezentat activități tematice, cântece și dansuri care au cules ropote de aplauze din partea invitaților.

Musafirii au fost impresionaţi de şcoală, dar mai ales de priceperea şi cunoştinţele elevilor. Cei prezenți au admirat lucrările realizate de către copii şi s-au bucurat să vadă emoţia gazdelor primitoate.

Școala este locul în care oamenii se formează, se cunosc pe sine şi deprind tainele învăţăturii. Asta încearcă și directorul instituției de învățământ să realizeze.

Ziua Școlii „Spiru Haret” din Medgidia a demonstrat comunităţii locale că instituția continuă tradiţia de bună pregătire şi educaţie, dar mai ales că oferă elevilor săi un cadru modern de instruire, ceea ce contribuie la creşterea prestigiului şcolii în comunitatea locală şi nu numai.