ȘCOALA I. L. CARAGIALE DIN MEDGIDIA A ORGANIZAT ZIUA PORȚILOR DESCHISE

„La ce şcoală să îmi înscriu copilul? Este doar una dintre întrebările care îi frământă în această perioadă pe părinţii copiilor care urmează să pășească la toamnă într-o nouă formă de învățământ. Pentru a ușura luarea unei decizii cadrele didactice, de la Școala Gimnazială I. L. Caragiale din Medgidia, au organizat „Ziua porţilor deschise”. Evenimentul a fost prilejuit de începerea înscrierilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2015-2016.

Zeci de copii şi adulţi au participat la manifestările care au debutat cu o întâlnire în plen între conducerea şcolii, cadrele didactice şi părinţii însotiţi de viitorii şcolari.

Cu acest prilej, părinţii au fost înştiinţaţi în ceea ce priveşte numărul de clase aprobat la nivelul I.S.J. Constanța și au aflat detalii importante referitoare la modul de înscriere.

Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei luni, 24 februarie, încep înscrierile la clasa pregătitoare. Până atunci, părinţii pot să viziteze clasele amenajate în şcoli şi să discute cu dascălii. Ziua Porţilor Deschise oferă părinţilor ocazia de a vorbi cu învăţătorii de la fiecare clasă pentru a-și forma o idee despre cum se desfăşoară orele în cadrul instituțiilor de învățământ primar.