Arhive

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „LUCIAN GRIGORESCU” ȘI-A DESCHIS PORȚILE PENTRU PĂRINȚI ȘI COPII

Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia a primit vizita părinților care își vor înscrie copiii în anul școlar 2015-2016. Desfășurat sub titulatura de „Ziua porților deschise”, evenimentul le-a oferit ocazia adulților să intre toate încăperile unității de învățământ. Asta pentru lua o decizie în cunoștință de cauză. Cei prezenți au fost încântați de dotările școlii și dar și de cadrele didactice care i-au primit cu căldură.

Mulțimea de părinți a intrat în toate clasele pentru a-și putea face o idee în ceea ce privește condițiile de lucru și dotările școlii gimnaziale. Dascălii le-au oferit informații utile care îi vor ajuta să ia o hotărâre luni când încep înscrierile micuților.

Cele mai apreciate săli au fost „Coral”, care deține tehnologie de ultimă generație și sala „Step by step”, unde adulții își pot lăsa copiii timp de opt ore pe zi.

Părinții au fost încântați atât de dotările pe care le-au găsit în unitatea de învățământ cât și de învățători. Unul dintre criteriile după care se orientează pentru a-și înscrie micuții la școală este acela de a avea în grupă și colegi de la grădiniță. Părinții consideră că astfel integrarea copiilor în colectiv se va face mult mai ușor.

Viitorii boboci își manifestă dorința să meargă la școală. Și asta deoarece știu că dacă vor învăța vor putea să aibă un viitor. Micuții au fost foarte încântați de faptul că elevii unității de învățământ le-au oferit cadouri. Ele au constat în flori, felicitări, porumbei și multe alte figurinte confecționate din hârtie.

Conducerea Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” susține că părinții au fost numeroși și nerăbdători să cunoască instituția.

Managerul instituției de învățământ a mai precizat faptul că unitatea școlară are și o sală de sport bine echipată. În plus copii se pot relaxa prin participarea la cursurile de zumba.