Arhive

SEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL MEDGIDIA

Luni, 23 februarie 2015, de la ora 17.00, la Primăria Medgidia are loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. Pe ordinea de zi se află două proiecte
1. Aprobarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2015
2. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC APOLLO ECOTERM SRL Medgidia, pentru anul 2015

Reamintim că bugetul local de la Medgidia a fost respins în două ședințe consecutive, iar proiectul privind bugetul Apollo Ecoterm a fost retras de primar de pe ordinea de zi în două rânduri.
Marian Iordache spune că a verificat la nivel județean veridicitatea informațiilor care compun bugetul local și instituțiile abilitate i-au confirmat că acesta este unul corect construit. Astfel, a ajuns la concluzia că votul colegilor din fostul PD-L a fost unul politic și are legătură cu reîntoarcerea pe scena politică a lui Dumitru Moinescu.
În ceea ce privește ședința de luni, edilul de la Medgidia este optimist și crede că bugetul va fi aprobat. Primele sume de bani se vor folosi pentru plata utilităților. Alte urgențe sunt plata lucrărilor efectuate de Apollo Ecoterm, dar și cele ale operatorului de salubritate.
Rămâne de văzut dacă aleșii locali de la Medgidia vor acorda vot favorabil bugetului propus de primar, astfel încât instituția să își reia activitatea la capacitate maximă.