ȘCOALA „CONSTANTIN BRÂNCUȘI” I-A INVITAT PE PĂRINȚI SĂ ÎȘI ÎNSCRIE COPIII

S-au deschis porțile Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși” din Medgidia. Asta pentru părinții care își înscriu copiii în unitățile de învățământ. Adulții au pășit alături de micuți în toate încăperile instituției și au luat parte la orele școlarilor. Încântați atât prichindeii cât și părinții, au declarat că abia așteaptă să înceapă anul școlar viitor.

Holurile unității de învățământ au fost invadate de cei prezenți.

Părinții au fost primiți așa cum se cuvine atât de către conducerea școlii cât și de învățătoarele care vor prelua viitorii boboci în noul an școlar.

Părinții au pășit cu emoție în sălile de curs, unde vor să își aducă micuții de la toamnă. Cu toții s-au arătat încântați de dotările unității de învățământ.

Mulți dintre ei spun că au ales Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” și datorită prestigiului. Pentru alții este o tradiție de familie și sunt legați sentimental de instituția de învățământ.

Odată intrați în clase cei mici au fost primiți cu multă căldură de cadrele didactice și de actualii elevi.

Învățătoarele sunt bucuroare că pepiniera școlii se va împrospăta și sunt sigure că cei mici se vor adapta ușor la trecerea de la grădiniță la școală.

Cei mai puțin emoținați au fost prichindeii. Ei abia așteaptă să înceapă școala pentru a căpăta cunoștințe noi.

Bucuria micuților a venit și din faptul că de la fiecare clasă au primit câte un mic cadou. Este vorba despre coșulețe, păsări și multe alte figurine confecționare din hârtie de către actualii elevi ai școlii din Medgidia.