Arhive

„ȘCOALA ALTFEL” LA AERODROMUL TUZLA

Aeroportul Tuzla se pregăteşte să primească oaspeţi de seamă. Cei mai curioşi copii vor avea o săptămână la dispoziţie pentru a înţelege ce înseamnă munca de pilot, inginer de aviaţie, însoţitor de bord sau pompier de aeroport şi vor vedea de aproape avioanele, elicopterele şi simulatoarele.

„Săptămâna altfel” este ocazia perfectă de a face cunoştinţă cu profesioniştii Aeroportului Tuzla. Începând de luni, 6 Aprilie 2015, aproape 2.000 de copii vor ajunge la prezentările pe teme aviatice organizate la Tuzla.

Turul celor mici va începe cu o vizită la hangar şi cu explicaţii din partea unui specialist. Elevii vor putea să vadă avioanele de pe calea de rulaj şi chiar să intre în simulatorul de zbor pentru o lecţie unică.

Şcoala de Supravieţuire pe Mare de la Tuzla va fi şi ea gazdă pentru cei mai îndrăzneţi, care vor să se famniliarizeze cu cea mai modernă tehnică de salvare.

Aeroportul Tuzla va fi vizitat de copii de la şcoli şi grădiniţe din Tuzla, Constanţa, Eforie Nord, Eforie Sud, Cernavodă, Negru Vodă şi Bucureşti.
sursa: Radio Constanța