Arhive

SC RAJA S.A. AVERTIZEAZĂ ABONAȚII CĂ EXISTĂ DOUĂ PERSOANE CARE SE DAU DREPT ANGAJAŢI AI FIRMEI

Atenție cui deschideți ușa! Societatea RAJA S.A. averizează abonații că există persoane care se dau drept angajații firmei și pătrund în casele oamenilor. Și cum nu ar fi de ajuns pretind că beneficiarii au de plătit bani pentru prestarea diverselor servicii și ahiziționarea unor materiale de lucru.

În ultimele zile SC RAJA SA a primit mai multe sesizări de la abonați. Ele se refereau la faptul că doi bărbați bat la ușile beneficiarilor din Constanța, mai exact zona Dacia și Cartierul Coiciu- Anadalchioi. Cei doi pretind că sunt angajați ai firmei. Mai mult de atât ei se prezintă la ușile oamenilor în salopete albatre și circulă cu mașini asemănătoare celor de la RAJA. Cei ce au făcut sesizări sunt în general persoane în vârstă ceea ce denotă că impostorii preferă locuințele oamenilor în etate care în anumite situații nu pot riposta. Bărbații cer anumite sume de bani, în jurul a 150 lei. Pentru banii primiți ei promit că vor veni în termen de o săptămână să schimbe contorul.

„Atragem atenţia tuturor abonaţilor să fie foarte atenţi la situaţiile de acest gen şi să anunţe imediat Poliția. Angajaţii SC RAJA SA nu prestează niciun serviciu pe teren la abonaţi, inclusiv schimbarea contorilor contra cost. Mai mult, demontarea aparatelor de măsură se face doar în situaţia în care abobaţii au făcut o cerere scrisă către SC RAJA SA în Corpul de Control din cadrul companiei (…). Cu atât mai mult, în situaţiile în care abonaţii se trezesc la uşa lor cu persoane care susţin că sunt de la RAJA şi au venit să schimbe contorul, fără ca ei să fi solicitat în scris acest lucru să anunţe de urgenţă Poliţia prin 112”.

Față de faptele prezente, compania a depus la Poliția Municipiului Constanța o sesizare pentru identificarea celor doi bărbați și pentru prevenirea acestor infracțiuni.