Arhive

SĂGEATA NĂVODARI A OBŢINUT PRIMA VICTORIE ÎN CANTONAMENT

Săgeata Năvodari continuă seria victoriilor. În cantonament aceştia au „spulberat” CSM Rm. Vâlcea, scor final 4-1. Următorul meci este împotriva celor de la ACS Berceni.

Aflată de trei zile într-un stagiu de pregătire la Bușteni, Săgeata Năvodari a disputat, prima partidă de verificare. Echipa pregătită de Cătălin Anghel, Norbert Niță și Alexandru Iliuciuc a întâlnit o altă candidată la promovarea în prima ligă, CSM Rm. Vâlcea, meciul s-a disputat pe stadionul „Metrom” din Brașov.

Năvodărenii au făcut un joc bun și au continuat seria victoriilor din această vară, acestia s-au impus cu 4-1, după ce la pauză conduceau deja cu 3-0. Golurile formației de pe litoral au fost reușite de Vezan, de două ori, Eloy și Guerra.

„A fost un joc bun, ținând cont că venim după o perioadă mai grea de pregătire, dar mă bucur că jucătorii au răspuns la ceea ce le-a cerut antrenorul Cătălin Anghel. Este o victorie clară, dar nu trebuie să uităm că vorbim despre o simplă partidă de verificare, chiar dacă la adversari au evoluat mulți jucători de valoare, pe care am dorit să-i aduc la Săgeata. Mai avem însă mai multe probleme de rezolvat, mai ales în privința lotului. Vor mai pleca doi sau trei jucători și vom aduce alții. Condițiile de la Bușteni sunt bune, vremea este mult mai răcoroasă față de cea de la mare, dar terenul de antrenament lasă puțin de dorit”, a declarat managerul general al năvodărenilor, Aurelian Băbuțan.

Următorul meci amical este programat vineri, împotriva celor de la ACS Berceni