CANTONAMENTUL SE DOVEDEŞTE A FI UNUL CU PROBLEME PENTRU ECHIPA FC FARUL

Cu trei săptămâni înaintea primului meci oficial al sezonului, programat la 27 august, în Cupa României, FC Farul Constanța ar trebui să plece într-un cantonament montan la Predeal. Dar s-a ivit o problemă: stadionul nu mai poate fi închiriat.

Astfel, echipa pregătită de Marian Pană, Ion Barbu și Gică Mina și-a fixat un stagiu de pregătire de nouă zile, perioadă în care antrenorii grupării de pe litoral vor încerca să cristalizeze formula de echipă cu care se va aborda noul sezon al Ligii a II-a la fotbal. Oficialii constănțeni au primit, însă, o veste cu totul neașteptată, care le-a dat peste cap planurile.

Primăria din Predeal i-a anunțat că nu mai acceptă sub nicio formă închirierea terenului, astfel că nu mai au unde să facă antrenamentele. Vor încerca să gasească un alt teren, la distanță destul de mică, dar este destul de greu. Dacă nu vor reuși, vor schimba, locul de desfășurare al cantonamentului. Între timp, oficialii grupării de pe litoral au decis să renunțe la serviciile mijlocașului Constantin Coteanu. În schimb, au sosit un portar de la Juventus București, Claudiu Chiș, și un fundaș de la Academica Argeș, Bogdan Straton.

Până la primul meci oficial din acest sezon, FC Farul Constanța a mai stabilit două meciuri amicale, urmând să întâlnească Săgeata Năvodari și Dunărea Călărași