S-AU PUS LA PUNCT TOATE DETALIILE PENTRU SPECTACOLUL CE VA AVEA LOC DE ZIUA MARINEI

O adevărată desfășurare de forțe a putut fi observată în largul Mării Negre. Marinarii români au pus la punct toate detaliile pentru spectacolul ce va avea loc de Ziua Marinei. Echipele Forțelor Navale au simulat un adevărat exercițiu de luptă la care au participat cu nave militare și elicoptere Puma Naval.

Antrenamentul general pentru Exercițiul Forțelor Navale Române, pregătit special pentru a marca Ziua Marinei, a respectat toate detaliile unei lupte reale.

Exercițiul general a fost unul plin de adrenalină și emoții. Marinarii au pregătit o intervenție de combatere a pirateriei actionând cu nave de război și un elicopter Puma Naval care a lansat deasupra mării capcane termice .

Militarii special antrenați au demonstrat că sunt pregătiți să facă față cu brio și situațiilor extreme.

Spectacolul din largul mării, face parte din programul pregătit special de Forțele Navale pentru a marca în acest an Sărbătoarea Marinei Române.

Publicul care va participa la Sărbătoarea Marinei, va avea parte de multe surprize. Pe lângă spectacolul impresionant din largul mării, se vor organiza pe țărm jocuri marinărești, trageri cu armament ușor și o paradă navală.