Arhive

EI VOR ACŢIONA PENTRU ASIGURAREA UNUI CLIMAT DE LINIŞTE ŞI SIGURANŢĂ A CETĂŢENILOR

La sfârşitul săptămânii, peste 60 de jandarmi vor asigura ordinea publică la o serie de manifestări cultural artistice şi sportive. Până pe 17 august militarii vor fi prezenţi la evenimentul intitulat „Zilele oraşului Cernavodă”. De asemenea pe 15 august între orele 18.00 – 23.00 jandarmii vor asigura ordinea publică şi la activităţile organizate cu ocazia Zilei comunei Siliştea.

În data de 15 august de la ora 09.45, în portul turistic Mangalia, jandarmii constănţeni vor asigura măsuri de ordine publică la activităţile organizate cu ocazia Zilei Marinei Române. Sâmbătă 16 august a.c. începând cu ora 10.00, ei vor fi prezenţi pentru asigurarea climatului de ordine publică, la meciul de rugby din cadrul Diviziei Naţionale Seniori, dintre echipele C.S. Năvodari şi R.C.M. Galaţi.Meciul se va disputa pe stadionul Legmas din Năvodari. Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:

– adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială.
– respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
– acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc)

Oamenii legii vor acţiona pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă a cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări Însă se are în vedere şi prevenirea apariţiei unor situaţii care pot aduce atingere normelor de convieţuire socială.