Acasă Stiri Administratie S-AU DAT BANI GREI PENTRU LUCRĂRILE FÃCUTE ÎN PARCUL 1 MAI

S-AU DAT BANI GREI PENTRU LUCRĂRILE FÃCUTE ÎN PARCUL 1 MAI

30
3

Medgidia se bucura mai nou de un parc reabilitat pe faleza Canalului Dunãre Marea Neagrã. S-au dat bani grei pentru amenajarea spatiului de promenadã, numai cã în unele zone lucrãrile parcã au fost fãcute fãrã noimã. Si asta in contextul in care florile au fost plantate in mijlocul ierbii, materialul pentru asfalt zace aruncat printre verdeatã, iar bãncile isi schimbã pozitia in funcţie „de vreme”.

La o plimbare pe faleza Canalului Dunăre Marea Neagră, observăm că parcul 1 Mai din Medgidia oferă o priveliște plăcută celor dornici de relaxare. Autoritatea locală s-a asigurat că se vor face plantări ca la carte, se va asfalta întreag perimetrul, se vor monta scena în aer liber și mobilierul pentru skate parc. Nimeni nu contestă lucrările făcute în acestă zonă, însă haideți să recapitulăm….

În dulcele stil românesc, situația în acest parc este departe de a fi perfectă. Vă invităm să umăriți imaginile următoare ca să vă convingeți!

Acum că am văzut și partea bună și partea rea, să aflăm cât s-a cheltuit în total pentru amenajarea parcului.

Ce spun locuitorii din Medgidia despre parcul 1 Mai, dar mai ales consilierii locali?

Lucrările pentru amenajare continuă. Culmea este că proiectantul nu a prevăzut faptul că în zonă este un teren mlăştinos, astfel că lucrările de reamenajare au fost prelungite cu câteva luni.

3 COMENTARII

 1. ma bucur ca alpha media a dat cateva imagini si comentarii . cu scuzele de rigoare, cred ca ati vrut sa fiti blanzi, ca sa nu deranjati pe cineva. eu sunt unul din cei care trec prin acel loc in fiecare zi, sau am trecut, de cand se tot lucreaza. acolo se vede de la o posta ca cineva a dorit sa ia banii si sa faca repede lucrarea. nu e de vina numai proiectantul dar si executantul. pai se aliniau blochetii de la bordura si terenul nu fusese nic un pic tasat, mantuiala mare. nu mai vorbim ca proiectul a fost facut de cineva care cred ca nu e si nu a venit in aceasta localitate. cum sa nu observi ca in acea zona e atat de multa apa din infiltratii sau din scurgeri. si un copil de clasa 4-a isi da seama de la prina tura cu patinele cu rotile. UITATI-VA LA CALITATEA SUPRAFETEI ASFALTATE, NU TINE DECAT UN AN TOATA LUCRAREA. RUSINE CUI TREBUIA SA URMAREASCA LUCRARILE DIN PRIMARIE. e bine ca s-a facut ceva… , dar semne de intrebare sunt asa de multe incat mai bine o lasam balta asa cum balteste apa pe langa aleile lucrate.

  • Nu suntem blanzi cu nimeni. Le acordam tuturor circumstante si asteptam receptia finala. Si asta pentru ca in momentul in care am adresat intrebari ni s-a spus ca nu s-au finalizat lucrarile si mai sunt corecturi de facut. Asa ca am semnalat cateva aspecte si urmeaza sa facem un material amplu la finalizarea proiectului. Atunci vom sti si cati bani s-au cheltuit exact si pe ce.

 2. Cu toată stima, Primarul din Medgidia este un nenorocit.

  Nu zic că alţi primari ar fi furat mai puţin sau mai mult.
  Mă adresez în continuare D-lui Primar:
  Dacă tot faci ceva, fă bine Omule, de ce îţi baţi joc de spaţiu, bani, şi de sufletele oamenilor?

  Găseşte Omule pe cineva să te înveţe să rămâi şi Dumneata cu bani, dar şi locuitorii oraşului să rămână cu ceva bine făcut. Şi atunci te vor pomeni de bine. Poate şi te vor mai vota.
  Nu e neapărat nevoie să te ducă capul să faci, trebuie să te ducă capul să găseşti oamenii care să facă.
  Îmi este milă de acest oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.