S-AU DAT BANI GREI PENTRU LUCRĂRILE FÃCUTE ÎN PARCUL 1 MAI

Medgidia se bucura mai nou de un parc reabilitat pe faleza Canalului Dunãre Marea Neagrã. S-au dat bani grei pentru amenajarea spatiului de promenadã, numai cã în unele zone lucrãrile parcã au fost fãcute fãrã noimã. Si asta in contextul in care florile au fost plantate in mijlocul ierbii, materialul pentru asfalt zace aruncat printre verdeatã, iar bãncile isi schimbã pozitia in funcţie „de vreme”.

La o plimbare pe faleza Canalului Dunăre Marea Neagră, observăm că parcul 1 Mai din Medgidia oferă o priveliște plăcută celor dornici de relaxare. Autoritatea locală s-a asigurat că se vor face plantări ca la carte, se va asfalta întreag perimetrul, se vor monta scena în aer liber și mobilierul pentru skate parc. Nimeni nu contestă lucrările făcute în acestă zonă, însă haideți să recapitulăm….

În dulcele stil românesc, situația în acest parc este departe de a fi perfectă. Vă invităm să umăriți imaginile următoare ca să vă convingeți!

Acum că am văzut și partea bună și partea rea, să aflăm cât s-a cheltuit în total pentru amenajarea parcului.

Ce spun locuitorii din Medgidia despre parcul 1 Mai, dar mai ales consilierii locali?

Lucrările pentru amenajare continuă. Culmea este că proiectantul nu a prevăzut faptul că în zonă este un teren mlăştinos, astfel că lucrările de reamenajare au fost prelungite cu câteva luni.