RESTAURANTELE DIN MAMAIA ȘI CONSTANȚA ȘI-AU PREZENTAT PREPARATELE PESCĂREȘTI

Expoziție de artă culinară la Constanța. Sub titulatura de „Festivalul Pestelui” evenimentul a fost organizat de Asociația Litoral – Delta Dunării în colaborare cu Asociația Litoral – Delta Dunării și un Hotel din stațiunea Mamaia. Restaurantele de pe litoral și-au prezentat astfel preparatele și au arătat de ce turiștii ar trebui să le calce pragul în timpul sezonului estival.

Elita maeștrilor bucătari români s-a întrecut în preparate de excepție în cadrul expoziției de artă culinară “Festivalul Pestelui”. Măiestria bucătarilor a însemnat deliciul celor prezenți, care au avut ocazia de a degusta din fiecare produs.

Cristi are o experiență de 14 ani în bucătărie însă, de fiecare dată, are emoții când mâncarea preparata de el este jurizată. La fel și toți ceilalți specialiști care și de data aceasta au așteptat emoționați decizia juriului, dar și aprecierile oamenilor

Asociația Euro-Toques România este o asociație profesională non-profit și fără scop patrimonial. Este formată din elita maeștrilor bucătari români, ce au ca target respectarea Cartei Euro-Toques Internațional. Scopul organizației este de a trata importantele preocupări profesionale din domeniul gastronomiei.