Arhive

[UPDATE] RECUPERARE CADAVRU DIN CANALUL DUNĂRE – MAREA NEAGRA

NEPOTUL BULIBAŞEI A FOST GĂSIT – Trupul neînsufleţit al băiatului a fost scos din Canalul Dunăre Marea Neagră
Disperare fără margini într-unul din cele mai bogate clanuri ţigăneşti din județul Constanţa. La trei zile de la dispariție, nepotul bulibașei din Cuza Vodă a fost găsit fără suflare. Pompierii de la ISU dobrogea, au recuperat trupul neînsuflețit al tânărului din apele reci ale Canalului Dunăre Marea Neagră.

În urmă cu câteva zile, oamenii legii au intrat în alertă, după ce au fost sesizaţi de către familia Stănescu din Cuza Vodă despre faptul că Daniel, fiul lor, a trimis mesaje de adio la mai multe rude, în cursul nopţii de duminică spre luni, în jurul orelor 02.00. Tânărul ar fi furat un lanţ de aur de la tatăl său, pe care l-a amanetat. A cheltuit banii, după care şi-ar fi dat seama că nu mai poate să dea ochii cu familia. Prin urmare, în seara de duminică a luat un taxi şi s-a îndreptat către Medgidia.
Tot în cursul nopții, băaitul a trimis prietenilor un mesaj cutremurător „Adio!”. Atunci familia a intrat în alertă şi a sunat la Poliţie. Oamenii legii au demarat cercetările şi au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi din Medgidia. De aici reiese că pe la ora 2 şi 7 minute, tânărul se afla pe podul rutier din localitate după care se pierde în negura nopții. Scafandrii au şi demarat căutările în căutarea băiatului în apele canalului însă fără succes.

În dimineața zilei de 12 iunie, pompierii de la ISU Dobrogea au găsit trupul neînsufletit al bărbatului de 17 ani dispărut luni de acasă. Militarii au recuperat cadavrul care plutea în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona Podului rutier din Medgidia.

La faţa locului s-au prezentat şi jandarmii, care au ajutat la desfăşurarea operaţiunii, şi au menţinut ordinea la locul intervenţiei. Adolescentul de 17 ani era căsătorit după legea țigănească și avea un copil. Acum familia se pregăteşte de înmormântare.

UPDATE: Trupul a fost scos la mal. S-a confirmat faptul că tânărul din Cuza Vodă s-a aruncat de pe podul din Medgidia, in Canalul Dunăre – Marea Neagra

Detașamentul de Pompieri din Medgidia din cadrul ISU Dobrogea, actioneaza pentru recuperarea unui cadavru din Canalul Dunărea – Marea Neagra.

Din primele informaţii se pare că trupul neinsufleţit aparţine tânărului din Cuza Vodă care a fost dat dispărut acum câteva zile.

Pompierii l-au căutat două zile la rând.