RAJA SA: SITUAȚIA ALIMENTĂRII CU APĂ A LOCALITĂȚILOR DIN JUDEȚ

In jurul orei 14,00 a revenit tensiunea la sursele de apa de la Tortomanu si Dulcesti si s-a reluat alimentarea cu apa in aceste localitati.

La Furnica, General Scarisoreanu si Baneasa s-a sistat furnizarea apei potabile, sursele si statiile de pompare au ramas fara tensiune de la primele ore ale diminetii, aceste localitati fiind alimentate din rezervoare pana in jurul orei 15.30.

La ora actuala, la nivelul judetului Constanta, nu se poate furniza apa potabila din cauza lipsei de energie in 31 de localitati: Arsa, Silistea, Tepes Voda, Virtop, Albesti, Crucea, Cotu Vaii, Darabani, Vilcele, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Comana, Dumbraveni, Tataru, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni, Amzacea, Topraisar, Mircea Voda, Satu Nou, Poiana, Corbu, Istria, Furnica, General Scarisoreanu, Baneasa si Castelu.

In ceea ce priveste statia de tratare si pompare Palas din municipiul Constanta, incepand cu ora 15.30 nu s-au mai inregistrat fluctuatii de tensiune si s-a reluat pomparea catre zonele afectate in parametri normali. In conditiile in care nu se vor mai inregistra avarii la sistemul de alimentare cu energie si avand in vedere lungimea sistemului si aria mare deservita, abonatii alimentati prin aceasta statie vor avea apa la presiuni normale in jurul orei 17.30.

Vom reveni cu amanunte!