Arhive

UPDATE! COD GALBEN: 29 DE LOCALITĂȚI FĂRĂ APĂ POTABILĂ

Cu privire la situația alimentării cu apă a localităților din județul Constanța reprezentanții companiei RAJA SA au transmit următoarele:
„La ora 18.15, a revenit tensiunea la sursa Istria si s-a reluat pomparea apei catre abonatii din localitate. Incepand cu ora 18,25, la nivelul statiei de tratare si pompare Palas din municipiul Constanta nu s-au mai inregistrat fluctuatii sau caderi de tensiune, si s-a reluat pomparea la parametri normali. Incepand cu ora 19,30, au apa la presiuni normale toti constantenii deserviti de aceasta statie.
In continuare, la nivelul judetului Constanta, din cauza lipsei de tensiune de la obiectivele deservite, nu se poate asigura furnizare apei potabile in 29 de localitati: Arsa, Silistea, Tepes Voda, Virtop, Albesti, Crucea, Cotu Vaii, Darabani, Vilcele, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Comana, Dumbraveni, Tataru, Mihail Kogalniceanu, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni, Amzacea, Topraisar, Mircea Voda, Satu Nou, Poiana, Corbu, Furnica, General Scarisoreanu, Baneasa si Castelu.

Asiguram toti consumatorii afectati in furnizarea apei de disfunctionalitatile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele furnizorului de electricitate vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele si statiile de pompare.”

Vom reveni cu amanunte!