RAJA A INTERVENIT LA O CONDUCTĂ SPARTĂ DIN MEDGIDIA

Echipele de intervenție ale Companiei RAJA au fost solicitate pentru o avarie la conducta de apă amplasată pe strada Silozului din Medgidia. Muncitorii au acționat cu toate utilajele necesare, iar lucrarea a fost realizată sub presiune. Astfel că abonații din zonă nu au fost afectați de lipsa apei potabile.

Avaria a fost sesizată de către locuitorii din zonă. Șeful Centrului Zonal Vest spune că angajații societății au intervenit rapid cu toate utilajele necesare. Mai mult, pentru a nu se întrerupe furnizarea apei conducta a rămas sub presiune.

Datorită avariilor tot mai dese din zonă, societatea RAJA susține că are în vedere înlocuirea conductelor vechi care creează probleme.

Oficialii RAJA îi asigură pe abonați că societatea depune toate eforturile necesare pentru a oferi servicii de calitate. Însă solicită înțelegere din partea oamenilor întrucât este nevoie de timp pentru a schimba conductele vechi și deteriorate. Lucrările de înlocuire a tronsoanelor mari de rețele de apă și canalizare dar și alte investiții sunt cuprinse în proiecte ample finanțate de către Uniunea Europeană, compania Raja și autoritățile locale.